top of page
chuttersnap-rFD16ws0MQY-unsplash.jpg

KASVURYHMÄT

Olemme kokoamassa pienyhteisöjä (5–15 henkilöä/ryhmä), joiden toiminnassa luova yhdessä tekeminen yhdistyy kasvun teemoihin ja harjoituksiin. Kun kasvun tavoitteluun liittyy yhteisöllisyys ja tekeminen, myös sen tulokset integroituvat helpommin omaan elämään eivätkä jää irrallisiksi ja käsitteellisiksi.

Kasvuryhmään kuuluminen auttaa sinua kasvamaan ihmisenä, oppimaan elämäntaitoja ja ymmärtämään elämää. Pääset samalla nauttimaan yhteisöllisyyden hyödyistä luontevilla tavoilla.

 

Kasvuryhmät toimivat lähtökohtaisesti itsenäisesti, mutta me tarjoamme osallistujille erilaisia päivittäisen harjoittelun tekniikoita sekä runsaasti tukea kunkin osallistujan omien kasvuhaasteiden hahmottamiseen ja selvittämiseen.

Kasvuryhmien kokonaisuudesta on muodostumassa laajempi, yhteisöllinen verkosto, johon on suunnitteilla tilaisuuksia, luovaa toimintaa ja kasvua inspiroivia prosesseja.

Tule tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin ja itseesi uudella tavalla. Luodaan yhdessä parempaa, kasvuorientoitunutta maailmaa!

HAKU KÄYNNISSÄ NYT!

Lähetä vapaamuotoinen

hakemus tästä.

Kasvuryhmiä käynnistetään

sitä mukaa kun osallistujia tulee.

KYSY LISÄÄ / ILMOITTAUDU KASVURYHMÄÄN:

Kiitos yhteydenotosta! Olemme sinuun pian yhteydessä :)

bottom of page