top of page

IHMISSUHDE-DIPLOMATIA

Joskus ystävyys- ja parisuhteissa sukset menevät kertakaikkisen ristiin. Kun keinot keskustella ja selvittää asioita kahden kesken ovat käyneet vähiin, on aika ottaa yhteyttä ihmissuhdediplomaattiin!

Ihmissuhdediplomatia on selvittelypalvelu riitojen ja erimielisyyksien ratkaisemiseksi ystävyys- ja parisuhteissa. Diplomaattimme tarjoaa kolmannen pisteen välejä hiertävän asian selvittämiseksi ja luo tilan, jossa kumpikin tulee kuulluksi. Selvittelyn aikana luomme turvallisen tilaisuuden nostaa esiin myös vaikeita tunteita, kuten syyllisyyttä, vihaa ja epätoivoa. Pyrimme selvittämään, millaisia riidan tai erimielisyyden taustalla vaikuttavat asiat todella ovat.

Ihmissuhdediplomaattimme ovat luottamuksellisia, asialleen omistautuneita neuvottelijoita, jotka ovat onnistuneesti selvittäneet mahdottomiltakin vaikuttaneita riitatilanteita. Olemme kehittäneet yksinkertaisia tekniikoita ja menetelmiä, joiden olemme todenneet auttavan riitatilanteissa. Kyse ei ole siis ainoastaan kuuntelemisesta, vaikka sekin on tärkeä tekijä työssämme. 

HYVÄ TIETÄÄ

Tapaaminen ihmissuhdediplomaatin kanssa voi tapahtua julkisessa tilassa, kuten kahvilassa, yhdistyksemme työhuoneella tai tilaajan kotona. Tapaaminen kestää noin 90 minuutia. On tärkeää, että riidan kumpikin osapuoli tulee tapaamiseen vapaasta tahdostaan, sillä sovittelun onnistuminen edellyttää sitä, että molemmat haluavat riitaan ratkaisun. Tapaamiset ovat luottamuksellisia, eli tapaamisissa käsitellyt asiat ja asiakkaiden henkilökohtaiset tiedot pysyvät salaisina.

Kerromme mielellämme lisää palvelusta – mailaa meille tai soita suoraan ihmissuhdediplomaatille!

bottom of page