KASVURYHMÄ

MISTÄ ON KYSE?

Elämän perusymmärrys ry käynnistää vuoden 2020 keväällä inspiroivan kasvuryhmäprosessin! 

 

Tarkoituksena on koota aktiivisia ja kyvykkäitä tekijöitä pioneeriryhmiksi ihmiskunnan kasvun ja kehittymisen kannalta tärkeiden aiheiden äärelle. Olemme huomanneet, että kasvukeskeinen yhteisöllisyys toimiii erittäin hyvin myös etäyhteyden kautta, joten hyppää rohkeasti mukaan!

Unelmanamme on luoda inhimillisen kasvun kulttuuria, jossa myös luovuudella, leikkisyydellä ja yhteiskunnallisella aktiivisuudella on merkittävä osuus.

Kasvuryhmäprosessi auttaa ymmärtämään elämää syvällisemmällä ja monipuolisemmalla tavalla. Tarjoamme erilaisia päivittäisen harjoittelun tekniikoita sekä runsaasti tukea kunkin osallistujan omien kasvuhaasteiden hahmottamiseen ja selvittämiseen. Ensimmäisten osallistujien kanssa käynnistämme myös uusia pienryhmiä, joista muodostamme synergisen yhteisöverkoston.

Kasvuryhmien ohjaajina toimivat Elämän perusymmärrys ry:n perustajat ja aktiivit Max ja Jussi. Meillä on vuosien kokemusta luovasta ihmisenä kasvamisen prosessista ja sen tukemisesta toisissa. Kokeilemme jatkuvasti käytäntöjä ja periaatteita, joilla kasvua voi edistää.

 

Ota yhteyttä ja liity huipputiimiimme tutustumaan itseesi ja luomaan parempaa maailmaa!

HAKU KÄYNNISSÄ NYT!

Lähetä vapaamuotoinen

hakemus tästä.

Kasvuryhmiä käynnistetään

sitä mukaa kun osallistujia tulee.

 
 
ILMOITTAUDU KASVURYHMÄÄN:

Elämän perusymmärrys ry
 

yhteys@elamanperusymmarrys.fi

Y-tunnus: 2697272-1

© 2020 Elämän perusymmärrys ry 

Haluatko tietoa tapahtumistamme? Tilaa uutiskirjeemme!

  • Facebook
  • Twitter