WP_20150701_14_46_52_Pro.jpg

MEISTÄ

 

MAX AUNOLA

puheenjohtaja

VtM, sosiologia

Max on erikoistunut kehittämään luovia ratkaisumalleja elämän haasteisiin sekä yksilöllisellä että yhteiskunnallisella tasolla. 

 

Maxilla on runsaasti kokemusta ihmisten auttamisesta vaikeiden kriisien selvittämisessä. Siinä hänellä on työkaluinaan tarkka huomiokyky sekä erityinen taito nostaa kunkin ihmisen elämäntilanteelle olennaisia aiheita esiin. Kasvatukseen ja koulutukseen liittyvät aiheet ovat Maxille erityisen tärkeitä.

 

KIA KUJALA

FM, monikielisen viestinnän ja käännöstieteen koulutusohjelma

Mielenterveyden ensiapu® 1 Mielenterveys elämäntaitona -ohjaaja

Kia on luottamuksellinen kuuntelija, jonka erikoisalaa on auttaa vaikeitakin tunteita ja tiedostamattomia pelkoja ilmaisuun. Vuosien kokemus kansainvälisen viestinnän tehtävistä on auttanut Kiaa ymmärtämään erilaisista lähtökohdista tulevia ihmisiä ja opettanut keinoja tuoda yhteisymmärrystä vastakkaistenkin näkökulmien välille.

Kia on erityisen kiinnostunut ihmissuhteiden hienovaraisesta dynamiikasta ja ihmisenä olemisen isoista kysymyksistä. Vapaa-aikanaan hän nauttii kiipeilystä, pitkistä keskusteluista ja tähtitaivaan katselusta.

 

JUSSI NIKKILÄ

Esittävän taiteen AMK, teatteri-ilmaisun ohjaaja (ja supersankariestetiikan professori)

Teatterin, tanssin ja kuvataiteen parissa toteutuneen taiteellisen työnsä lisäksi Jussi on työskennellyt ihmisten kokonaisvaltaisena auttajana ja kouluttajana jo toistakymmentä vuotta. Hänellä on erityisen herkkä kyky hahmottaa ja ymmärtää ihmisten tunteita sekä auttaa heitä myös itse tunnistamaan omasta elämäntilanteestaan olennaisimmat asiat.

 

Teatterialan koulutus ja työskentely tanssijoiden ja esiintyvien taiteilijoiden kanssa on tuonut Jussille myös laajaa kykyä ymmärtää kehollisuuteen ja ihmisen kokonaisvaltaiseen olemukseen ja vuorovaikuttamiseen liittyviä asioita. Hänen erityisiä vahvuusalueitaan ovat laaja inhimillinen ymmärrys, rakastamisen taidot, tuntemisen taidot ja itseilmaisuun sekä luovuuteen liittyvät asiat. Lisäksi Jussille on vuosien saatossa kehittynyt kyky selkeästi ja käytännönläheisesti kertoa ihmisille elämän ilmiöihin liittyviä perusasioita ja kehittää haasteisiin sekä ongelmatilanteisiin luovia ratkaisuja.

OTA YHTEYTTÄ

Elämän perusymmärrys ry
 

yhteys@elamanperusymmarrys.fi

Y-tunnus: 2697272-1

© 2020 Elämän perusymmärrys ry 

Haluatko tietoa tapahtumistamme? Tilaa uutiskirjeemme!

  • Facebook
  • Twitter