top of page

Grouwi

​Seuraava Grouwi: ilmoitetaan pian

Kaipaatko vaihtoehtoa tavalliselle baari-illalle?

Nyt sellainen on tarjolla Helsingin keskustassa. Grouwi on tilaisuus, jossa vietetään rennosti iltaa hyvän ruuan ja viinin ääressä ja samalla kokoonnutaan mielenkiintoisten ja kehittävien aiheiden äärelle.

Grouwissa voi käydä piipahtamassa tai viettää koko illan. Ilta alkaa lyhyehköllä puheella, performanssilla tai esityksellä – ja tietysti alkumaljoilla, joiden jälkeen siirrytään pienryhmissä tai pareittain keskusteluhetkiin ja vapaampaan oleiluun.

Pääset tapaamaan uusia ihmisiä ja puhumaan myös sellaisista asioista, joita on muuten vaikea nostaa esiin. Tahdomme luoda vapaata tilaa, jossa jokaisella on mahdollisuus kokeilla luovia ja esityksellisiäkin tapoja ilmaista itseään. Lisäksi Grouwi-iltoihin sisältyy inspiroivaa pelaamista ja leikkimistä, mikä auttaa tutustumaan niin itseensä kuin muihinkin uusilla tavoilla.

Voit halutessasi tuoda mukanasi soittimen, performanssin tai asun joka sopii (tai ei sovi) Grouwin teemaan.

Tervetuloa viihtymään kasvun, syvällisten keskustelujen ja maittavien tarjoilujen parissa!​

ILMAINEN OSALLISTUMINEN

Huom! Grouwista voi ostaa edullisesti pientä ja isompaakin purtavaa – kannattaa siis ottaa mukaan vähän käteistä.

Tällä hetkellä Grouweja pidetään koti/työhuoneympäristössä, mutta tulevaisuuden visiona on järjestää tilaisuutta ravintoloissa, baareissa ja klubeilla. Etsimme uusia ihmisiä mukaan myös toteuttamaan ja ideoimaan tulevia Grouweja!

KUINKA GROUWIIN PÄÄSEE?

Ilmoittaudu soittamalla/tekstaa/whatsapp numeroon:

040 566 9621 / Kia

050 541 9838 / Max

050 324 8398 / Jussi

TULEVAT JA AIEMMAT GROUWIT LÖYDÄT MYÖS MEETUPISTA

bottom of page