AVOIN KASVURYHMÄ

Oletko kiinnostunut kasvamaan ihmisenä ja osallistumaan samalla kasvamisen kulttuurin kehittämiseen? Tule mukaan löytämään samanhenkisiä ihmisiä ja tutustumaan sekä itseesi että toisiin tavanomaista syvällisemmällä ja prosessoivammalla tavalla.

Avoin kasvuryhmä on linjoilla viikoittain, aina uuden teeman äärellä. Etätapaamisissa voimme myös tutustua ja keskustella kasvamisesta. Kerromme lisäksi intensiivisemmän kasvuryhmätoiminnan lähtökohdista ja käytännöistä. Jos asia sitten sytyttää, voit ilmoittautua prosessiin, jossa saat sekä ohjausta että vertaistukea oman kasvusi avuksi.

AVOIN KASVURYHMÄ

joka tiistai klo 18-19
Skype-puhelu

Ilmoittautumiset tekstarilla 0505419838/Max, maililla tai Meetupissa.

Mitä ihmisenä kasvaminen on? Missä ja milloin se tapahtuu? Voiko sitä aiheuttaa?

Kohtaamme ihmisenä olemisen ja kasvamisen peruskysymysten äärellä. Mietimme, mitä kasvaminen oikeastaan on ja voiko sitä ravita itsessä ja toisissa? Miten se onnistuisi?

Vaikka joudumme elämään tapaamisrajoitusten kanssa, avautuu tilanteessa toisaalta myös hyviä mahdollisuuksia työskennellä itsensä kanssa. On kiinnostavaa huomata, mitä elämässä voi tapahtua, kun omat tottumukset ja arki muuttuvat ratkaisevasti.

Myös ravitsevan yhteisöllisyyden merkitys korostuu näissä poikkeusoloissa. Pyrimme siksi luomaan tukevaa ja inspiroivaa yhteisöllistä toimintaa, joka auttaa jaksamaan ja kasvamaan tässä hetkessä ja joka toivon mukaan kantaa myös pitkälle poikkeusolojen jälkeiseen aikaan.

Olemme siksi perustamassa uusia, varta vasten etäyhteyksiä varten suunniteltuja kasvuryhmiä. Uusia ryhmiä luodaan sitä mukaan kun lisää osallistujia ilmoittautuu prosessiin mukaan. Kerromme tässä etätapaamisessa siitä tarkemmin.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan kasvamisesta

ja kuulemaan lisää kasvuryhmätoiminnastamme!

Elämän perusymmärrys ry
 

yhteys@elamanperusymmarrys.fi

Y-tunnus: 2697272-1

© 2020 Elämän perusymmärrys ry 

Haluatko tietoa tapahtumistamme? Tilaa uutiskirjeemme!

  • Facebook
  • Twitter