IMG_2769.JPG

INHIMILLISEN KASVUN JA ELÄMÄNTAITOJEN TYÖPAJASARJA

Aloitamme kesän 2021 aikana kuukausittaiset työpajat, joiden on tarkoitus koota ihmisiä ratkaisevimpien elämäntaitojen ja ihmisenä kasvamisen haasteiden äärelle.

Työpajat muodostavat kymmenen työpajan sarjan, jonka läpikäynyt saa itselleen elämäntuntijan tai elämänymmärtäjän epävirallisen tutkintonimikkeen (lisätietoja tulossa). Jotkut työpajat ovat opetus- ja asiasisältökeskeisiä, kun taas toiset voivat toteutua intuitiivisen prosessoinnin kautta. Jokainen ihminen myös lähestyy kasvua ja elämäntaitojen opettelua hyvin yksilöllisestä kulmasta, ja siksi jokainen työpaja on aina myös osallistujiensa näköinen.

Työpajatapaamisten yhtenä tavoitteena on, että työpajojen osallistujista voi muodostua itsenäinen yhteisö, joka tarjoaa tukea ja inspiraatiota osallistujiensa kasvuun ja elämiin pitkälle tulevaisuuteen. Parhaassa tapauksessa muodostuneen yhteisön jäsenet voivat ystävystyä toistensa kanssa eliniäksi, vaikka ovatkin saapuneet työpajoihin alun perin erilaisista lähtökohdista.

Tarjoamme työpajojen muodostamille pienryhmille tasaisesti myös virikkeitä, ideoita ja erilaista sisältöä heidän niin halutessaan.

Työpajaprosessi vastaa sisällöltään ja tarkoitukseltaan yhdistyksemme tarjoamaa kasvuryhmäprosessia, mutta sen luonne ei ole niin intensiivinen ja jatkumollinen kuin kasvuryhmäprosessin. Työpajoihin voit ilmoittautua vapaammin oman aikataulun mukaisesti ja niissä keskitytään fokusoidummin etukäteen ilmoitettuun tiettyyn aiheeseen. Kasvuryhmäprosessi taas tarjoaa yksilöllisemmän ja prosessoivamman kokemuksen sekä enemmän mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ohjaukseen.

 

Työpajoissa voidaan käsitellä joillekin ihmiselle hyvin haastaviakin asioita. Toivomme että ilmaiset meille etukäteen, jos johonkin aihealueeseen liittyy itselläsi kysymyksiä, epävarmuuksia tai muuta haasteellista.

ILMOITTAUTUMISIA OTETAAN VASTAAN!

Voit ennakkoilmottautua jo nyt lähettämällä nimesi ja yhteystietosi (sähköpostiosoite tai puhelinnumero) osoitteeseen yhteys@elamanperusymmarrys.fi. Otamme yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin.

Lisätietoa sekä työpajojen aiheet julkaistaan tällä sivulla pian. Tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla toiminnastamme!