top of page
sateenvarjot.jpg

UUDISTAVA PARISUHDETERAPIA

Mitä parisuhteellenne kuuluu?

Osaatteko antaa huomiota ja arvostusta toisillenne?

Uudistuuko parisuhteenne, ja kasvatteko siinä ihmisinä?

Ihmissuhteille on luonnollista uudistua ja kehittyä. Usein tämä kuitenkin estyy, jos tai kun siihen ei ole riittävästi aikaa ja energiaa. Uudistavassa parisuhdeterapiassa keskitymme keskustelevan läsnäolon kautta elämän eri osa-alueiden eheyttämiseen ja uudelleensuunnitteluun. Pidemmissä terapiaprosesseissa luomme lisäksi erityistä uudistussuunnitelmaa, jolla parisuhteen hyvinvointia edistävä uudistuminen saadaan käynnistymään.

Autamme teitä kohtaamaan yhteiselämänne haasteet ja näkemään mahdollisuutenne kasvaa ihmisinä yhdessä. Palvelumme perustuu avoimeen keskusteluun, jossa kaikenlaiset aiheet ja tunteet saavat nousta esiin.

YLEISTÄ TIETOA

Tapaamiset järjestetään sovitussa paikassa. Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen kartoituskerta, joka kestää noin 45 min. Tällä tutustumiskerralla voimme tunnustella palvelun sopivuutta tilanteeseenne, ja saatte esittää toiveitanne terapian suhteen. Varsinainen terapia alkaa seuraavalla tapaamisella.

 

Terapian kesto voi vaihdella muutamasta tapaamiskerrasta kymmeneen tai useampaan. Tapaamiset voivat tapahtua joko intensiivisessä tahdissa viikon tai parin välein tai esimerkiksi kuukausittain tarpeidenne mukaisesti. Terapiatapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia. Suosittelemme, että osallistutte Uudistavaan parisuhdeterapiaan yhdessä, sillä se mahdollistaa suhteenne uudistumisen tehokkaammin.

Kysy lisätietoja tai tilaa palvelu osoitteesta yhteys@elamanperusymmarrys.fi. Kirjoita viestin otsikoksi "Parisuhdeterapia".

bottom of page